KBH-Bolig.dk

Følgende beskrivelse er hentet fra KBH-Bolig.dk. Nederst på siden kan du finde link til deres hjemmeside.

KBH-Bolig.dk er en 100% gratis boligportal for både lejere og udlejere. Boligportalen opdateres dagligt med nye lejeboliger i København. Bolig til leje omfatter lejligheder, værelser og huse/villaer. Ledige lejligheder opslås og opdateres dagligt op siden, og der er et særligt fokus på lejligheder i København og omegn, inklusiv lejeboliger i Valby, Østerbro, Frederiksberg og Lyngby.

Med mere end 1200 nye tilflyttere til København hver måned, mener vi, at det er vigtigt at folk har en overskuelig, brugervenlig boligportal, som formidler kontakten mellem lejere og udlejere af lejebolig i København.

Det kan ofte være svært at finde ledige boliger i København, men vi håber at denne side vil hjælpe boligsøgende på vej. Hos KBH-Bolig.dk forstår vi hvor svært det kan være at finde den rette bolig, og mens mange andre boligsider tager betaling for at lejere kan få lov at se kontaktoplysninger på udlejere, så har vi i stedet valg at gøre det til en gratis boligside for alle – lejere som udlejere.

Vi vil afslutningsvis ønske lejere held og lykke med boligjagten efter den rigtige lejebolig i København, og håber ligeledes at udlejere finder den rette person til deres lejemål. Opstår der spørgsmål ift. siden, boligudlejning eller andet, er du velkommen til at kontakte os.

Med venlig hilsen,

KBH-Bolig.dk

LINK: www.KBH-Bolig.dk 5 out of 5 stars (5 / 5)